Cuptor cu convecție de Gastronomie și Patiserie

Cuptor Gastronomie & Patiserie – electric, digital, convectie-abur

  • sistem de ventilatie
  • structura din oțel inoxidabil
  • distribuția uniformă a aburilor in micro particule
  • circulația aerului cu inversare pentru optimizarea maximă de gatit
  • termometru sonda pentru controlarea nivelului de coacere
  • sistemul de recuperare a condensului de pe usa de sticla
  • pot fi folosite atat tavi de 60×40 cm cat si tavi GN 1/1
  • distanta intre tavi de 80 mm
  • colturi interne rotunjite pentru o curățare rapidă și in siguranta
  • “Ușă rece “cu geam cu emisivitate scăzută
  • geamul intern cu deschidere pentru curățare și întreținere ușoară
  • display cu afisarea programului de funcționare
  • iluminat interior cu 2 lămpi standard
  • sistem de întreținere ușoară
  • Garnitura ușii ușor detașabila, usor de schimbat